Thursday, May 31, 2012

Coretan Hari Ini - Part 4

Assalamualaikum Semua..!!!

Alhamdulillah Allah masih lagi panjangkan umurku sampai ke saat ini. Selepas lebih sebulan aku bercuti semester di kampung tercinta, kini aku kembali semula ke kolej untuk menyambung pelajaran dalam semester yang ke 5 pada kali ini. Seronok jugak sebab dapat jumpa semula kawan-kawan ku yang dah lama tak jumpa. Yang paling aku seronok sekali bila aku pergi jumpa pensyarah untuk ambik result exam semester lepas..hahaha..Alhamdulillah, Allah masih lagi bagi aku kegembiraan yang teramat sangat sebab pointer aku naik lagi..syukur sangat-sangat. Terima kasih sangat-sangat kat semua pensyarah yang dah membantu aku dan tak lupa jugak pada kawan-kawan yang banyak support dan sudi study group dengan aku.. Insya Allah semester ni aku nak wat yang terbaik dan mungkin lebih baik lagi dari semester lepas untuk naikkan lagi pointer aku. Tapi bukan itu saje, aku nak jugak tambahkan ilmu di dada ni..baru boleh jadi manusia berguna kan.. Erm..apa-apa pun, kepada kawan-kawan yang sukses dgn result yang gempak semester lepas, TAHNIAH aku ucapkan dan buat mereka yang masih kurang sukses, Insya Allah korang masih ade masa lagi untuk usaha..ANDA MAMPU MENGUBAHNYA..hehehe..Oklah, cukuplah dulu untuk setakat ni..Moga berjumpa lagi di lain waktu yer kawan-kawan..!!!


Time To Study !
Berusahalah Untuk Berubah !!!

Sekian, wassalam.

No comments:

Post a Comment